Storitve back to Homepage

FINANCIRANJE VOZIL

GB_Leasing

 

 

 

Z veliko izkušnjami na tem področju Vam pomagamo najti ugodno in hitro rešitev financiranja. Najdaljša doba financiranja vozila je 7 let in minimalni polog 15% od vrednosti vozila. V celotnem času financiranja Vam nudimo 50% ugodnejše osnovno in kasko zavarovanje. Da Vam prihranimo veliko časa in poti Vam kompletno storitev uredimo pri našem podjetju. Nudimo Vam tudi financiranje vozila, ki ni iz naše zaloge.

GARANCIJA

GSV_opis_logo

 

 

Ob nakupu vozila Vam pripada mesečna garancija. Ker želimo, da se kot naša stranka vozite brez skrbi Vam v sodelovanju s podjetjem GSV nudimo 1 letno garancijo. Več o GSV garanciji si lahko preberete na spletni strani www.garancija-gsv.com .

ZAVAROVANJE VOZIL

Na področju zavarovanja Vam kot naši stranki zagotovimo najugodnejšo ponudbo za sklenitev avtomobilskega zavarovanja. Možnost plačila na mesečne obroke ali trajnik.

ODKUP – MENJAVA VOZIL

Imate vozilo, katerega želite prodati in nimate časa ali volje? Pri našem podjetju Vam nudimo strokovno cenitev in takojšen odkup Vašega rabljenega vozila.
Prav tako lahko vaše vozilo zamenjate za drugo vozilo iz naše zaloge ali pa se upošteva kot polog za financiranje novega. V primeru, da si izberete cenejše vozilo Vam razliko izplačamo.

POSREDNIŠKA PRODAJA VOZIL

Pri našem podjetju Vam nudimo možnost prodaje vašega vozila. Po cenitvi vozila, medsebojnim dogovorom glede cene in časa prodaje podpišemo pogodbo o posredniški prodaji oz. prodajnem naročilu. Sledi priprava vozila za prodajo (zunanje in notranje čiščenje) ter oglaševanje na spletnih straneh,časopisu…… Vsa vozila na razstavnem prostoru so zaščitena in zavarovana z ograjo, dnevno nočnimi kamerami in alarmom.

DODATNE STORITVE

Kot dodatne storitve našega podjetja Vam nudimo kompletno nego vašega vozila (ročno pranje, sesanje, globinsko čiščenje in poliranje).
Organiziramo tudi ugodne in hitre servisne ter vulkanizerske storitve.