Prodajna svetovalka, ki je prodala 11 bugatti veyronov v zadnjem letu

10. februar, 2014

Novice

article-image

Ali menite, da stranka ženskega spola lahko dobi večji popust kot moški kupec? Rezultat angleške raziskave je res kazal v prid ženskam, toda tokrat se postavi vprašanje, ali so tudi ženske boljše prodajalke avtomobilov? Eden od dokazov je angležinja Anita Krizsan, rojena na Madžarskem, ki dela v avtomobilskem salonu Jack Barclay v središču Londona.

11 bugatti veyronov, 15 milijonov evrov

V zadnjem letu dni je Anita prodala kar 11 razkošnih super športnikov veyronov, ki veljajo za najhitrejše serijske avtomobile na svetu. Njen prodajni uspeh je račun podjetja obogatil za kar 15.101.710 evrov. Enajstega veyrona je prodala prejšnji teden za 1.974.567 evrov. Cena je bila precej višja od ostalih, zaradi različice Super Sport.

Postopek prodaje ni kot pri volkswagen golfu

Za rekordni dosežek ni čakala v salonu, temveč je morala prepotovati številne dežele kot je Rusija in države srednjega vzhoda. Tam je spoznavala potencialne kandidate in jih skušala prepričati v nakup, ki se deli na več faz.. Po uvodnih pogovorih stranke obiščejo tovarno, se odpeljejo na vožnjo s tovarniškim dirkačem na Bugattijevi testni stezi, spoznajo poprodajno ekipo in šele nato podpišejo pogodbo in nakažejo dogovorjen znesek. Beseda je nanesla tudi o njenih klientih, ki so po večini o avtomobilu dobro seznanjeni in stari od 19 do 70 let. V tem trenutku je sredi poganjaja o prodaji veyrona z zlatimi dodatki. Ne, to nismo mi!